Política de privacitat
David Pequeno garanteix seguretat i confidencialitat en totes les seves comunicacions amb els clients.

Totes les operacions de pagament en línia s'executen a través d'un servidor segur, basat en l'estàndard SSL, que protegeix les dades de qualsevol violació per part de tercers. Les dades que cobreixen el processament de la compra s'emmagatzemen en una base de dades dissenyada per a aquest efecte.

El nostre servidor està certificat per godaddy.com.

David Pequeno garanteix la protecció i confidencialitat de les dades personals, dades de dipòsit directe, dades de pagament i qualsevol altra informació proporcionada pels nostres clients, de la mateixa manera que segons la disposada a la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de una naturalesa personal. Totes les dades facilitades pels nostres clients a David Pequeno o els seus empleats, s'inclouran en un fitxer de dades automatitzat de caràcter personal, creat i mantingut sota la responsabilitat de David Pequeño. En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, els clients de David Pequeno poden, en qualsevol moment, exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició sobre les seves dades personals, notificant per escrit a aquest cas a David. Pequeno, C / Hospital, 135, 08001, Barcelona (ESPANYA).

En el cas que les dades que es facilitin estiguin associades a una compra, la legislació espanyola ens obliga a mantenir aquestes dades durant un període mínim de cinc anys i, per tant, no es pot suprimir ni rectificar el mateix, fins i tot quan així ho sol·liciti. el client.


Responsable Identitat:
David Pequeño Gutiérrez
Número d'identificació fiscal: 09339817t
Adreça postal: Hospital 135 ppal. 08001 Barcelona (ESPANYA)
Telèfon: +34 609 715 843
E-mail: davidpequeno@zoho.eu